Modernas matu krāsas rudenim-ziemai 2014/2015

 

moderni_matu_toni_2015_2Modes industrija šodien ir spējusi aptvert daudzus mūsu dzīves aspektus – gan apģērbu, gan interjeru, automašīnas, dažādus aksesuārus, matu griezumus un pat matu krāsu.

Matu krāsas modes tendences mainās tikpat ātri, cik apģērba mode. Vadošie pasaules stilisti rada piedāvājumu kādā krāsā matus krāsot, matu kosmētikas līderi viņus atbalsta un tikai mēs, sievietes, lemjam, vai šī tendence iekļausies mūsu ikdienas dzīvē vai – tā arī paliks tikai un vienīgi modes podestu un glancēto žurnālu lappušu ietvaros.

Jauno sezonu frizieri raksturo divos vārdos – dabiskums un siltums. Nekādu spilgto un indīgo šķipsnu tavos matos būt nedrīkst! Ja neapmierina matu garums vai matu biezums, pievienotajām matu šķipsnām noteikti ir jābūt dabiskajā matu krāsā.

 

Modernās matu krāsas 2014-2015 tumšmatēm

Vasarā modernās spilgtās un uzkrītošās krāsas nomaina daudz mierīgāki un sievišķīgāki kastaņkrāsas toņi. Jo rudens un ziema ir rāmais gada periods. Zilās, zaļās un oranžās krāsas te būs nevietā. Savukārt, siltie kastaņu un šokolādes toņi nemaz neliksies garlaicīgi, jo arī tos var dažādot, padarot piesātinātākus un spilgtākus.

moderni_matu_toni_2015

Šogad populāras būs tumšmatainās sievietes. Rūgtā vai piena šokolāde, dabiskais melnais, piesātinātais kastaņu – tie būs vismodernākie 2014.-2015. gada sezonas toņi tumšmatēm.

moderni_matu_toni_2015_1

Galvenais noteikums – matu lokām jābūt spīdīgām. Tāpēc centies matiem nodrošināt pareizu un veselīgu kopšanu.

Par nākamās ziemas trendu kļūs melnos matos tik tikko pamanāms šokolādes tonis. Šajā tonī iekrāsotās matu cirtas dažādos diennakts laikos vizuļos te rūgtās šokolādes, te kastaņu, bet dažreiz pat ugunīgi melnā krāsā.

 

Modernās matu krāsas 2014-2015 blondīnēm

Kā ziemas sezonas favorīts noteikti būs platīna blondais. Bet ne mazāk aktuāli būs medus un salmu toņi.

moderni_matu_toni_2015_9

Ja vēlies piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību, blondajam pievieno pāris zeltīta vai gaiši brūngana toņa šķipsnas.

moderni_blondi_mati_2015moderni_isi_mati_2015 (2)moderni_isi_mati_2015

Starp modernajām 2015.gada matu krāsām goda vietu ieņems arī populārā pāreja no tumšām matu saknēm uz gaišiem matu galiņiem.

Ombrē matu krāsošana kļūs par galveno 2014-2015 gadu sezonas trendu un gaišos matos šis efekts izskatīsies vienkārši burvīgi.

Ombre_matu_krasojums (2)Ombre_matu_krasojums (4)Ombre_matu_krasojums (5)Ombre_matu_krasojums (6)157500092KI00038_VH1_Divas_Ombre_matu_krasojums (8)Ombre_matu_krasojums (9)Ombre_matu_krasojums (10)17256692Ombre_matu_krasojums (12)Ombre_matu_krasojums (13)Ombre_matu_krasojums (14)Ombre_matu_krasojums (3)Ombre_matu_krasojums (15)Ombre_matu_krasojums

Modes Olimpā ar vieglu blondo toņu piejaukumu atgriežas arī pelnu krāsa. Šoziem tā kļūs par vienu no populārākajām.

 

Modernās matu krāsas 2014-2015 rudmatēm

Rudā matu krāsa vienmēr ir bijusi un būs pati oriģinālākā. Frizieri runā, ka šoziem šīs neparastās matu krāsas īpašniecēm uzmanība jāpievērš pieklusinātākiem un sarkaniem matu toņiem. Izvēle ir atkarīga no tā, kāda sieviete vēlas būt – dabīga un draudzīga vai drosmīga un uzkrītoša – tāda, kas izdalās no garāmgājēju pūļa.

moderni_matu_toni_2015_3moderni_matu_toni_2015_8

Ja tavam stilistam izdodas iegūt vara toni, šoziem tu būsi ļoti moderna! Šī toņa dziļums un apjoms spēj sievieti pārvērst stilīgā skaistulē!

Izvēloties savu rudo toni, neaizmirsti, ka tas parasti ātri izmazgājas un zaudē piesātinājumu. Saglabāt spilgtumu palīdz speciāli šampūni un matu skalojamie līdzekļi.

moderni_matu_toni_2015_5moderni_matu_toni_2015_6

Runājot par divu krāsu saskaņošanu, frizieri uzskata, ka veiksmīgs ansamblis ir sarkanā un brūnā apvienojums. Šāda krāsojuma rezultātā mati iegūst dabisku un izteikti piesātinātu tumši rudu toni.

Šajā sezonā ir jāeksperimentē – jauksim kopā radniecīgas krāsas un apkārtējo uzmanība mums būs garantēta!

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

 

Tags: , , ,

Atbildes pavisam: 1

Man ir ko teikt »

 
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata