2012.gada pavasara-vasaras sezonas adījumu mode

Missoni-adijumi-2012 (3)Vasaras tuvošanās priecē ne tikai mūs, bet arī slavenos modes pasaules dizainerus. Viņu domas un prāti sen jau ir nodarbināti ap to, kā pārsteigt progresa izlutinātās sievietes.

Prātīgi izlemjot, ka smagnējās, siltās mantas sen jau būs visiem apnikušas, modelētāji savu uzmanību pievērsa vieglām tekstūrām, kas atgādina smalkos spārīšu un taureņu spārnus. Šifons, zīds, neilons…un, protams, trikotāža – lūk, šīs vasaras galvenie audumi.

Praktiski visās 2012.gada pavasara-vasaras kolekcijās eksistē adījumi, kas vienlaikus ar sezonas kulmināciju – ekstravagantu un dārgu ādu, rada brīnišķīgu, sajūsmas cienīgu ansambli.

Jaunās sezonas trikotāža – tas ir viegluma, elegances un maiguma apvienojums. Acīmredzot, šoreiz dizaineriem gribas ne tikai akcentēt sievietes romantismu, bet ļaut viņai sajust sevi par eņģeli un karalieni vienlaikus.

P.s. Atceries,ka katru fotogrāfiju vari apskatīt tuvāk, ja uz tās nospiedīsi ar “peles” kreiso taustiņu.

pavasara-vasaras-adijumi-2012 (10)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (12)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (28)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (40)

Daudzi puloveri, kleitas un kostīmi ir veidoti no plānas, krītošas un pieguļošas trikotāžas.

Par modernām adīta apģērba krāsām tiks uzskatītas dzeltenā, oranžā, bēša un gaiši zilā. No printiem aktuāls būs ģeometriskais stils: horizontālas svītras, rombi, plati krāsu bloki. Īpaša interese tiek pievērsta mežģīņadījumiem: Alberta Ferretti, Kenzo un Rag puscaurspīdīgas īsas kleitas un svārki virs ceļgala un Fendi bezpiedurkņu topiņi no plāniem diegiem kopā ar bārkstīm un puscaurspīdīgu tīkliņu.

pavasara-vasaras-adijumi-2012 (7)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (8)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (24)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (27)

Šīs vasaras sezonā īpaša uzmanība tiks pievērsta asimetrijai un zelta diegiem. Kopā ar volāniem Missoni adīto kleitu modeļu asimetrija izskatās vienlaikus gan drosmīgi, gan sievišķīgi. Par 2012.gada pavasara-vasaras sezonas hītu sola kļūt adīti topi.

Missoni-adijumi-2012 (2)Missoni-adijumi-2012 (2)Missoni-adijumi-2012 (3)Missoni-adijumi-2012Missoni-adijumi-2012

Tām, kurām patīk daudzslāņainība, piestāvēs tīņu stila trikotāžas komplekti: tuvojoties siltumam, plānus, adītus svīterus ieteicams nēsāt kopā ar kleitām un īsām bridžām vienlaicīgi.

Ņujorkā prezentētā Diane von Furstenberg adīto apģērbu 2012.gada kruīza kolekcija apstiprināja to, ka ir pilnīgi reāli apvienot jauniešu tendences ar turīgo cilvēku snobismu. Piemēram, visdažādākos oficiālos kreklus visa siltā gadalaika periodā ieteicams nomainīt pret plāniem svīteriem, bet šaurās bikses vienlaicīgi nēsāt ar brīvām, garām trikotāžas žaketēm. Diānas uzmanība tika pievērsta arī šortiem. Viņas radītie pieguļošo trikotāžas šortu modeļi, kurus būtu jānēsā zem īsiem, trapecveidīgiem svārciņiem, vēlreiz atgādināja par to, ka atpūtas un atvaļinājumu laikā ir jārelaksējas un jābauda dzīve.

pavasara-vasaras-adijumi-2012 (2)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (3)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (6)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (9)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (14)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (15)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (16)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (17)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (21)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (22)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (4)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (5)

Iespējams, ka šāds modes pavērsies tev nepatīk un arī gadi varbūt tev vairs nav tie…Tādā gadījumā veiksmīgai biznesa sievietei tiek piedāvāta klasika un elegance – tev noteikti patiks Chanel un Dolce Gabbana modeļi. Izsmalcināts komplekts – topiņš, žakete un pieguļoši svārki līdz ceļgala vidum – tas ir tas, kas mūsdienīgu sievieti padara par veiksmes etalonu.

Šo pašu oficiālo ofisa stilu atbalsta arī Oscar de la Renta kolekcija: viņa trikotāžas kostīmi ar zīmuļsvārkiem un saīsinātām žaketēm, kurus ļoti veiksmīgi var papildināt ar caurspīdīgām detaļām – šallītēm un blūzēm.

pavasara-vasaras-adijumi-2012 (2)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (3)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (4)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (5)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (6)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (8)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (9)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (10)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (11)pavasara-vasaras-adijumi-2012pavasara-vasaras-adijumi-2012 (7)pavasara-vasaras-adijumi-2012 (32)

Starp citu, daudzi dizaineri ir izvirzījuši ideju šādu klasiku uzlabot un rotāt ar dažādiem, adītiem elementiem no neilona un mežģīnēm.

stiliga-adita-sominaTu jau nojaut, ka šovasar vari adīt visu – šalles, svārkus, lakatus, kleitas, žaketes, bikses, šortus, cepurītes, somas…

Vārdu sakot – lai vai ko tu no tā visa neizvēlētos, šovasar tu izskatīsies romantiska un brīnišķīga!

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  • Kā jau minēju 2012.gada pavasara sezonas modes pārskatā, vēl viena brīnišķīga šī pavasara un vasaras modes tendence ir spilgtie toņi un it īpaši c ...

  • Tiklīdz saulaino dienu kļūst vairāk, mēs zinām, ka tuvojas laiks domāt par pavasarīgi-gaišu un vieglu garderobi. Parasti mēs cenšamies piemeklēt d ...

  • Pūpolsvētdienas tuvošanās ir laiks, kad jāpadomā par to, kā rotāsim māju un dzīvokli uz Lieldienām. Tas nav obligāti, bet , ja tev patīk mainīt in ...

  • Modes namu kolekcijās arī 2012.gadā būs saglabājušās dažas modes tendences no pagājušās sezonas, bet, protams, būs arī jaunas. Kā pamats daudziem ...

  • Rudens apavu mode vienmēr ir konservatīvāka, nekā pavasara vai vasaras apavu kolekcijas, kas allaž ir raibas, krāsainas un dažnedažādiem fasonie ...

 

Tags: , , , , ,

Ko citi saka:

Esi pirmais un pasaki kaut ko!
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata