2012.-2013.gada rudens-ziemas modes sezonas krāsas

squidoo.comKaut arī vasara pašā plaukumā, sāksim bez steigas un pamazām pētīt un prātot par to, kas tad būs modē jaunajā, vēso gadalaiku sezonā un, ko no tā visa varētu paņemt arī sev.

Par 2012.- 2013.gada sezonas modi būs vesela rakstu sērija. Bet šodien sāksim ar krāsām.

Mode ir viena no straujākajām industrijām pasaulē. Piedāvājot arvien jaunas un jaunas tendences, kolekcijas mainās neticamā ātrumā. Dažādi silueti, neparasti griezumi, jaunas faktūras, aktuāli saskaņojumi – šie oriģinālie stila elementi ir atkarīgi no dizainera radošā skatījuma un viņa personīgā sezonas redzējuma, bet vienmēr ir viena, visas kolekcijas vienojoša detaļa – tobrīd modernās krāsas.

Rozā flambē

Spilgtais, kvēlojošais rozā šai sezonā ir iedvesmojis ļoti lielu dizaineru skaitu. Izejamie un ikdienas tērpi, virsapģērbi, aksesuāri un pat make-up – šos krāsas akcentus savās kolekcijās neizmantoja tikai slinkais.

P.s. Lai foto redzētu palielinājumā, nospied uz tā ar “peles” kreiso taustiņu.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas

Zaļais ultramarīns

Tas, valdzinot un aizraujot, atgādina neskartos okeāna dziļumus. Īpašs šīs krāsas piesātinājums un enerģētika ļauj radīt neparastus krāsainus un stilistiskus tēlus.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (7)

Mandarīnu tango

Neparastais, spilgtais, skatienus apžilbinošais un saistošais oranžīgi-sarkanais tonis patiks enerģiskām, par sevi pārliecinātām skaistulēm.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (8)

Kafijas French Roast

Šī izsmalcinātā krāsa atgādina no stipri apgrauzdētām kafijas pupiņām pagatavoto French Roast dzērienu. Tāpat kā šis dzēriens, tā arī šī krāsa ir neticami piesātināta un iederēsies tad, ja būs vēlēšanās radīt noslēpumainu un elegantu komplektu.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (9)

Maigi-ceriņainā rapsodija

Pietiekoši delikāta krāsa, kura būs patīkama smalkām un rafinētām sievietēm. Tā sevī apvieno maigumu un patiesumu, pieticību un mieru.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (10)

Rozā migla

Rozā ir vissievišķīgākā krāsa, bet daudzi to uzskata par pārāk jēlu un tāpēc no tās izvairās. Palūkojies uz rozā „citā gaismā”: 2012.gada rudens sezonā dizaineri piedāvā daudz mierīgāku šīs krāsas toni – miglaini rozā.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (2)

Zelta medus

Šis neticami siltais un mājīgais tonis rudens peizāžā iekļausies ļoti harmoniski.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (3)

Sulīgais, zaļgani-dzeltenais

Aktīvā krāsa, kas atgādina kaut ko starp laimu un citronu, ne tikai uzlabos tev garastāvokli, bet arī dāvās sajūtu, ka tev viss ir pa spēkam!

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (4)

Pelēkais titaniums

Šī toņa metāliskais vēsums būs neaizstājams brīžos, kad būs jārada klasiski-eleganti komplekti.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (5)

Olimpiskais zilais

Šīs krāsas spēks slēpjas tās piesātinājumā un sulīgumā. Tā atspoguļo intelektu, nopietnu attieksmi pret dzīvi un uzskatu stabilitāti.

2012.-2013.gada_rudens-ziemas_krasas (6)

P.s. Foto un informācija izmantota no fashionly.ru

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  • Dārzā darbu pašlaik tik daudz, ka nevar paspēt visus apdarīt : Mulčē; Veido savu viršu dobi; Ieziemo ūdensaugus; Gatavo smilts ...

  • Kā jau minēju 2012.gada pavasara sezonas modes pārskatā, vēl viena brīnišķīga šī pavasara un vasaras modes tendence ir spilgtie toņi un it īpaši c ...

  • Veci ļaudis saka, ka ragavas taisa vasarā, bet ratus ziemā. Un tā ir balta patiesība! Arī gatavošanās nākamajam pavasarim notiek jau tagad, pašlai ...

  •   Dāvanu saņemšanas un dāvināšanas prieks. Kā svētkos iepriecināt dārznieku, puķumīli vai vienkārši zaļi un ekoloģiski domājošos? Par to arī ...

  • Tām, kas mīl mini svārkus (tas gan nevar attiekties uz sievietēm vecumā pēc 40) būs jāpagaida līdz nākamajai sezonai. Mode ir kļuvusi „pieaugušāka ...

 

Tags: , , ,

Ko citi saka:

Esi pirmais un pasaki kaut ko!
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata