Moderni matu toņi rudens-ziemas sezonai 2016/2017

modernas_frizuras_2017

Noteikti daudzas no mums šobrīd atrodas radošās pārdomās par to, kā modernu un stilīgu tēlu veidot arī šoruden? Kādi matu toņi būs aktuāli 2016.gada rudenī un 2017.gada ziemā?

Šīs sezonas galvenā tendence ir izteikts dabiskums, dabiskas krāsas ar kreativitātes pieskaņu un plaša toņu palete. Modē ir gandrīz vai viss, izņemot izteiktus mākslīgi zilganos melnā toņus un nedabisko blondumu.

Un, tātad, modē dabiskums ar brīvu interpretāciju. Te būs aktuāli izmantot tonējošas krāsas, kas ļauj izcelt sejas ādas toni un pasvītrot kopējo tēlu.

moderni_matu_toni_2017moderni_matu_toni_2017 (5)

Ziemas sezona parasti pieprasa spilgtākus risinājumus, tāpēc stilisti piedāvā izmantot radošumu, pielietojot modernas krāsošanas tehnikas.

Trends – Antique Rose toņi. Kas sagaida „dabiskās” blondīnes?

Nekādas krasas pārmaiņas tuvākajā nākotnē pasaules dizaineri mums nepiedāvā. Modernas matu krāsas būs tās, kas uzsver sievietes individuālo šarmu. Tāpat kā iepriekš, modē būs siltie medus, karameles, salmu un zelta toņi.

moderni_matu_toni_2017 (2)moderni_matu_toni_2017 (3)Pinkmoderni_matu_toni_2017 (6)

Ziemas sezonas tipa dāmām brīnišķīgi izskatīsies platīna un sudraba cēlie toņi. Droši var izvēlēties arī atturīgo, pavēso pelnu toni. Blondīnēm būs jāatsakās no nedabiski balinātām šķipsnām, jo tās tiešām vairs nav modē.

moderni_matu_toni_2017 (11)moderni_mati_2017

Interesants risinājums blondīnēm (ja ir vēlēšanās mainīt tēlu) būs pāreja no siltiem uz aukstiem toņiem.

Aktuālā krāsu gamma brunetēm.

Tumšo matu īpašniecēm pasaules dizaineri ir atstājuši ļoti daudzus toņus un tos var vienmēr vērot uz modes šovu pjedestāliem. Šokolāde – ar visām tās toņu pārejām no rūgtās līdz piena šokolādei, bronza, varš un kastaņu tonis: ja tu esi dabiskā brunete vai tumšas ādas īpašniece, tad izvēlēties ir no kā.

moderni_matu_toni_2017 (2)moderni_matu_toni_2017 (3)moderni_matu_toni_2017 (4)moderni_matu_toni_2017 (5)moderni_matu_toni_2017 (6)moderni_matu_toni_2017 (7)moderni_matu_toni_2017 (10)modnie-volosi-16

Tavā rīcībā ir visa siltā kastaņkrāsas bagātība ar zelta lāsumiem vai mīkstu, tikko notveramu rudu nokrāsu. Šajā modes paletē noteikti nav atrodama ogļu melnā krāsa ar zilu nokrāsu, lai gan šīs krāsas apakštonis noteikti interesēs sievietes ar tumšu ādu. Tam būtu jābūt jūtamam pavisam nedaudz, bez kobalta un ultramarīna pieskaņas, kas tiešām jau ir pagātne. Viegls zilā toņa pieskāriens matu galiņiem vai matu saknēm jeb kā savdabīgs plīvurs – ja šis variants tev piestāv un patīk, tad droši to izmanto.

Gaiši brūni mati ir modē!

Nākamajā modes sezonā aktualitātes virsotnē būs visi vēsie gaiši brūnie toņi. Maksimāls dabiskums, attiekšanās no kliedzošām un kontrastainām krāsu pārejām – tām jābūt maigām, tikko pamanāmām.

moderni_matu_toni_2017 (2)moderni_matu_toni_2017 (3)moderni_matu_toni_2017 (4)moderni_matu_toni_2017 (5)moderni_matu_toni_2017

Modes virsotnē ir arī zelta vidusceļš starp bruneti un blondīni, kas tiek panākts, izmantojot brondēšanas metodi.

Modernas idejas matu krāsošanai

Savu oriģinalitāti un stilīgumu jebkura sieviete var uzsvērt, izmantojot modernu, mūsdienīgu matu krāsošanas tehniku.

Pasaulslaveni stilisti iesaka ņemt vērā babylights tehniku ar maigām, tikko pamanāmām pārejām, kurā daudz tumšāks tonis pie saknēm pāriet gaišākā pie matu galiņiem.

moderni_matu_toni_2017 (2)moderni_matu_toni_2017 (3)moderni_matu_toni_2017 (4)moderni_matu_toni_2017 (6)

Šādus saulainus lāsumus var iegūt tad, kad matu gaišināšana attiecas tikai uz smalkām matu šķipsnām. Efekts ir neatvairāms, jo ir sajūta, ka matos iezadzies dabīgais saules gaišums. Te nav svarīgs galvenais matu pamattonis – rezultāts būs brīnišķīgs vienmēr.

matu_krasojums_2017

Pielietojot ombrē tehniku, efekts ir nedaudz krasāks, bet, ja tonis tiek izvēlēts pareizais, tas izskatās tikpat labi un būs aktuāls arī nākamajā rudens-ziemas sezonā.

ombre_matu_krasojums

Viegls ekscentriskums

Ja tev patīk „karstāki” toņi, tad modernais matu krāsojums, pielietojot kreativitāti, ir domāts tieši tev! Ir tik daudz dažādu risinājumu, piemēram:

  • Zemeņu rozīgie toņi, kuri ļoti jauki izskatās blondiem matiem.
  • Zilais baklažāns, kas piemirsts iepriekšējās sezonās, bet tik ļoti tīkams brunetēm.

moderni_matu_toni_2017moderni_matu_toni_2017 (5)

  • Sarkanais un rudais, arī bordo toņi var tēlu padarīt īpašu un individuālu.

sarkana_matu_krasa_2017 (2)hottest dark red hair colors best hair color trends 2017 top hair color reddish brown

  • Modē arī mirdzošais opāls. Šis iespaidīgais apjomīgais trīsdimensiju matu krāsojums būs ideāli piemērots tām, kuras vēlas savu blondo matu kārtojumu vizuāli padarīt kuplāku. Ar krāsu pārejām no ceriņu uz rozā, no gaiši zila uz zaļu, var panākt ļoti unikālas krāsu kombinācijas. Opāla efektu panākt ir grūti, bet, ja tu gribi sasniegt vēlamo rezultātu, tad darbs ir jāuztic augsta līmeņa meistaram.

moderni_matu_toni_2017 (2)moderni_matu_toni_2017

Idejas jaunajai rudens-ziemas sezonai var būt ļoti daudzveidīgas. Pēti augstāk pievienotās fotogrāfijas, meklē jaunas idejas, konsultējies ar friziermeistariem, eksperimentē un iegūsti jaunu un modernu matu griezumu un krāsojumu!

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  •   Ar mīļiem sveicieniem mums visiem,                Aija

  •   Slavēšanas dziesma: “Šeit esmu Tevi pielūgt…”

  • Lai katrs ikdienā mīlestībā izteiktais vārds nes otram daudz patiesa iepriecinājuma, ticības un mīlestības, nešķirojot to, kurš mūsos klau ...

  •   Atpūtīsimies šajās dienās, līksmosim, priecāsimies viens par otra klātbūtni, sveiksim Līgas un Jāņus, bet neaizmirsīsim, ka mums jāpalie ...

  • Arvien vairāk sieviešu priekšroku dod tieši īsiem matu griezumiem un tas nav nekāds brīnums. Tas ir ērti, stilīgi un vēl viens liels pluss mums, 4 ...

 

Tags: , , ,

Ko citi saka:

Esi pirmais un pasaki kaut ko!
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata