2012. gada make-up hīts – acu kontūrlīnija

acu make-up 2012 (25)2012.gada sezonā acu kontūrlīnijas kļūs arvien populārākas un tas netiek izskaidrots tikai ar to vien, ka atkal 60-to gadu stils ir pašā modes dizaineru un stilistu uzmanības centrā.

Acu kontūrlīnijas ir sievišķīgas, pieskaņojamas, praktiski, jebkuram apģērba stilam un tās izmantot var jebkura vecuma sieviete. Bez tam, kontūrlīnijas, kā neviena cita make-up tehnika, ļauj modelēt acu formu, tuvinot to ideālai.

Šai rakstā būs speciālistu padomi par to kādi kontūru veidi pastāv un būs modē jaunajā 2012.gada sezonā, kā atrast savam sejas tipam un frizūrai vispiemērotāko un par to kā tās pareizi iezīmēt.

Stilistu padomi

acu make-up

Ja tu neesi apmierināta ar savu acu formu, ja tevi neapmierina to lielums vai tev ir vēlēšanās savam tēlam izveidot lielāku dramatismu, izmanto Kleopatras acu līnijas, apvelkot mandeļveida kontūru visapkārt acīm. Šādas kontūrlīnijas brīnišķīgi papildinās karē matu griezumu.

Bridžita Bardo ieviesa modē ne tikai „Babetas” frizūru (daļēji piepaceltus matus ar uzkasījumu pie saknēm), bet arī efektīvās augšējā plakstiņa acu kontūras ar strauju līnijas paplašinājumu ārējā acu kaktiņa virzienā.

Ja foto vēlies aplūkot palielinājumā, nospied uz tās ar “peles” kreiso taustiņu.

acu make-up 2012 (9)acu make-up 2012 (17)acu make-up 2012 (9)acu make-up 2012 (3)

Šādas acu kontūras jebkuras acu formas griezumu padara seksuālu. Kopā ar sievišķīgu frizūru brīnišķīgi iederēsies jaungada un jebkuras citas ballītes apmeklējumam.

Dubulta acu līnija – tas ir sezonas izgudrojums. Dubulto līniju var atļauties tikai mūsdienīgas un jaunas sievietes, moderno nakts klubiņu apmeklētājas. Tā ir brīnišķīga make-up izvēle jaungada diskotēkai. Pie tam, vakara frizūra var būt visdažādākā: no cītīgi pārdomāta „haosa” līdz pat apjomīgai copei.

acu make-up 2012 (4)acu make-up 2012 (13)

Daudzkrāsainas acu kontūras – mode, kuras iestāšanos mums sola 2012.gada pavasarī. Bet izmēģināt to droši var jau šī gada jaungada ballītē.

acu make-up 2012 (2)acu make-up 2012 (10)acu make-up 2012 (12)

Tieva, īpaši gara augšējā plakstiņa līnija, kas sniedzas līdz pat deniņiem – brīnišķīgs papildinājums metāliskā spīduma ēnām.

acu kontūrlinija 2012acu make-up 2012 (5)acu make-up 2012 (11)make-up 2012 (6)

Platas šķidrās acu ēnas kontūra – vēl viena sezonas mode. Grafīta tonis brīnišķīgi piestāvēs blondīnem, bet šokolādes zelta tonis rotās tumšmates.

acu make-up 2012 (3)acu make-up 2012 (19)

Lai vai kādu acu kontūrlīniju izvēlētos tu, atceries, ka tas ir vizāžas instruments un nav ieteicams to fiksēt ar tatuāža palīdzību, jo ar laiku var mainīties mode, tavas sejas kontūrlīnijas un pat tavas prioritātes.

Tomēr, ja tu veiksi permanento kontūras iezimēšanu starp skropstām, ar pavisam nelielu līnijas pagarinājumu deniņu virzienā, tu spēsi radīt acīm vēlamo formu un, daļēji, arī atvieglot acu kontūru zīmēšanas procesu ikdienā. Bez tam, šāds triks vienmēr izskatās diezgan dabiski.

Ārstu-kosmetologu padomi

make-up 2012 (7)Acu kontūrlīnijas – vienmēr ir bijušas iecienīts acu zonas vizuālā liftinga paņēmiens, it īpaši augšējam plakstiņam. Atšķirībā no „smokey eyes”, tās ir pieļaujamas arī kā gados cienījamu sieviešu make-up paņēmiens.

Tomēr, nevajag aizmirst – ja tava sejas mīmika ir izteikta, ja ir dziļas rievas acu zonā, dziļas deguna nāsu rievas, zem acīm „maisiņi” vai pampums, acu kontūrlīnijas tieši otrādi – uzsvērs šos tavus trūkumus. Tāpēc, ja esi pieradusi pielietot acu kontūrlīnijas, neaizmirsti kopt ādu ap acīm un sekot sejas mīmikai.

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  • Šodien es izveidoju šī gada modernāko kokteiļkleitu pārskatu. Zinu, ka daudzām no mums tuvojas ballīšu, tusiņu, kokteiļvakaru un citu jauku pa ...

  • Rudens apavu mode vienmēr ir konservatīvāka, nekā pavasara vai vasaras apavu kolekcijas, kas allaž ir raibas, krāsainas un dažnedažādiem fasonie ...

  • Arvien vairāk sieviešu priekšroku dod tieši īsiem matu griezumiem un tas nav nekāds brīnums. Tas ir ērti, stilīgi un vēl viens liels pluss mums, 4 ...

  • Kā jau mēs nojaušam un izjūtam, modes pasaule ir ļoti mainīga. Daudzas modes tendences paliek pagājušajā sezonā, bet dažas nāk līdzi šai. Piemēra ...

  • Make-up, grims, dekoratīvā kosmētika (tam ir daudz nosaukumu) ir līdzeklis, kurš sievietes rokās varētu būt un ir spēcīgs ierocis, kas tiek pielie ...

 

Tags: , , , , , ,

Atbildes pavisam: 1

Man ir ko teikt »

 
  • Gunce

    Mana permamentā augšējo plakstiņu kropstu līnija krietni pabalējusi, bet procedūra likās tik sāpīga, ka nevaru saņ emties atkārtot. Tā arī ik rītu “velku” strīpiņas ar zīmuli.

     
     
     
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata