2011 gada vasarīgais trends – ziedu raksti

modernie ziedu raksti 2011 (18)Ilgās pavasara gaidas darījušas savu – Holivudas modes dāmas vienas no pirmajām ir pasteigušās pārģērbties tērpos ar vispavasarīgākajiem zīmējumiem.

Ziedu raksti ir uzplaukuši gan uz mēteļiem, gan kleitām.

Moderno Holivudas „puķkopju” vidū ir gan slavenas dziedātājas, gan aktrises. Man liekas, ka arī mums derētu padomāt par jaunu garderobes papildinājumu – sievišķīgu, elegantu vasaras kleitu ar skaistiem ziedu rakstiem!

Natalie Portman

Ziedu trends nozīmē ne tikai ziedu zīmējumus uz auduma. Piemēram, Natalie Portman izvēlējās vakarkleitu ar ļoti apjomīgu rozi uz tās. Aizkustinošāku un sievišķīgāku akcentu, laikam, izdomāt nav iespējams.

Ja foto vēlies papētīt tuvāk, nospied uz tā ar “peles” kreiso taustiņu.

ziedu trends 2011 (4)

Alexa Chung

Tai laikā, kad uz citu zvaigžņu kleitām zied veselas ziedu pļavas, Alexa izvēlas grafiku: vienkāršs zīmējums, kontrastējošs pamatauduma raksts, platas svītras. Bet lai šādā kleitā nelīdzinātos bērnudārza audzinātājai, Alexa pie kleitas pieskaņoja elegantu sieviešu somiņu-aploksni un vasarīgas kurpes ar pietiekoši augstu papēdi – lai tērpu cik vien iespējams padarītu elegantāku.

ziedu trends 2011 (7)

Kylie Minogue

Kas ir teicis, ka virsapģērbam, tai skaitā mētelim, ir jābūt piezemētos toņos? Protams, ka vienkrāsaini virsapģērbi bāzes toņos ir ļoti praktiski, bet tai pašā laikā neizteiksmīgi.

Toties, ja tev mugurā būs tik spilgts mētelis kā Kylie Minogue, tu nevarēsi palikt neievērota. Ir tikai viens bet – šāds mētelis pieprasa „mierīgus” aksesuārus.

ziedu trends 2011 (5)

Thandie Newton

Iespaidīgs modernā ziedu trenda apjoms, vai ne?  Modē ne tikai viegli sarafāni ar smalku ziedu rakstu, bet arī vakarkleitas, rotātas ar lielām rozēm.

ziedu trends 2011 (3)

Michelle Williams

Izvēloties mierīga toņa vakarkleitu, Michelle ir riskējusi palikt uz sarkanā celiņa neievērota. Bet situāciju  glāba ziedu printi un oriģinālas plecu lencītes.

ziedu trends 2011 (6)

Rihanna

Ziedu prints vienmēr pievērš uzmanību  un arī šai gadījumā tērpa īpašniece diez vai paliks neievērota. Tāda zīmējuma fonam jābūt maksimāli neitrālam. Derēs jebkuri pamattoņi. Piemēram, Rihanna izvelējās baltu vakarkleitu, kas bagātīgi rotāta ar sarkanām rozēm.

ziedu trends 2011 (2)

Liz Hurley

Īpaši interesanti  un eleganti izskatās šī mazā melnā kleitiņa ar sarkanām un rozā rozēm. Bet sārtā ziedu gamma nedrīkst pārkāpt atļauto, tāpēc šai variantā, jāpiemeklē neitrāli, bešā toņa aksesuāri.

ziedu trends 2011

Šai pavasarī  un vasarā uz modernākajiem jaunās sezonas tērpiem uzziedēs skaisti ziedi. Īpaši kaislīgām floristikas cienītājām patiks spilgts krizantēmu pušķis, bet modernajām iesācējām – lilijas un vijolītes.

Kāds ziedu raksts patīk tev?

Viennozīmīgi, šis modes trends der arī mums – 40 gadīgajām. Pavēro šos modeļus, domāju, ka atradīsi kaut ko noderīgu arī sev!

modernie ziedu raksti 2011 (2) modernie ziedu raksti 2011 (3) modernie ziedu raksti 2011 (4) modernie ziedu raksti 2011 (5) modernie ziedu raksti 2011 (6) modernie ziedu raksti 2011 (7) modernie ziedu raksti 2011 (8) modernie ziedu raksti 2011 (12) modernie ziedu raksti 2011 (13) modernie ziedu raksti 2011 (14) modernie ziedu raksti 2011 (15) modernie ziedu raksti 2011 (16) modernie ziedu raksti 2011 (17) modernie ziedu raksti 2011 (23) modernie ziedu raksti 2011

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  • Šodien apskatīsim tos mēteļu modeļus, siluetus, krāsas un audumus, kas ir moderni 2010-2011 sezonā. Ja tev vēl jāizvēlas jaunā pavasara mēteļa mod ...

  • Šodien es izveidoju šī gada modernāko kokteiļkleitu pārskatu. Zinu, ka daudzām no mums tuvojas ballīšu, tusiņu, kokteiļvakaru un citu jauku pa ...

  • Arvien vairāk sieviešu priekšroku dod tieši īsiem matu griezumiem un tas nav nekāds brīnums. Tas ir ērti, stilīgi un vēl viens liels pluss mums, 4 ...

  • Rudens apavu mode vienmēr ir konservatīvāka, nekā pavasara vai vasaras apavu kolekcijas, kas allaž ir raibas, krāsainas un dažnedažādiem fasonie ...

  • Ziema vēl nav īsti pusē, bet slavenie modes nami, kā vienmēr, jau pāris mēnešu garumā ir aizrāvušies ar pavasara -2011 modes skatēm, tādā veidā pa ...

 

Tags: , , , , ,

Ko citi saka:

Esi pirmais un pasaki kaut ko!
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata