2011.gada modes sezonas trends – kombinezons

2011.gada vasaras trends-mobinezonsAtceros, „kad es biju jauna”  (vecais, labais teiciens…), bija modē kombinezoni, portfeļ-kabatas, zvanveida svārki… Viss iet pa riņķi un nāk atkal, tikai savādākā izskatā, ar citām niansēm.

Droši vien, ka ne visas 40gadnieces šogad būs tērpušās šajos modernajos kombinezonos – gan gaumes, auguma un citu iemeslu dēļ, bet, ja tu esi šuvēja, tad noteikti šo garderobes elementu uzšuj savai 20gadīgajai meitai! Tas var kļūt par viņas un,varbūt, galu galā – arī tavas garderobes favorītu šai vasarā.

Tāds sieviešu apģērbs kā kombinezons ir ļoti ērts, pirmkārt, un praktisks risinājums vasarai – otrkārt. Pie tam, šai gadījumā tev nebūs jādomā – ko uzvilkt „augšā” vai „apakšā” – tev jau būs moderns kombinezons, pie kura klāt ir jāpiemeklē tikai aksesuāri.

Kādi kombinezoni šogad ir modē?

Moderni kombinezoni 2011 – tie ir  gan zīda auduma kombinezoni, spilgta, rakstaina auduma kombinezoni, vienkārši ikdienišķi kombinezoni, vakara izejamie, sportiska stila kombinezoni, kombinezoni ar šortiem un lietišķie kombinezoni.
Kuru no tiem izvēlēties? To gan būs jālemj tev, bet noteikti iegādājies vai uzšuj sev vasaras kombinezonu.

Vasaras kombinezoni

Oranžs kombinezons – tas ir viens no 2011.gada modernākajiem trendiem un viena no šīs sezonas modernākajām garderobes sastāvdaļām. Iegādājies vai uzšuj oranžu kombinezonu un 2011.gada pavasara-vasaras sezonā tu izskatīsies ļoti moderni! Tikpat stilīgi izskatīsies spilgti zils un rozā kombinezons. Un neaizmirsti par balto krāsu, kas arī ir šis sezonas modes krāsa. Īpaši aktuāls un skaists baltais kombinezons būs karstajā vasaras sezonā.

vasaras kombinezoni (2) 2011.gada vasaras trends-mobinezons vasaras kombinezoni vasaras kombinezons

Kombinezoni ar šortiem

Ja vasara solīsies būt karsta vai tu šai vasarā plāno braucienu pie jūras vai uz vēl karstākām zemēm, noteikti savā ceļojuma čemodānā ieplāno vietu kombinezonam ar šortiem! Tādu kombinezonu var nēsāt gan ar kedām, gan „basenītēm”, gan augstpapēžu vasaras kurpītēm. Šo kombinezonu modeļi var būt gan ļoti vienkārši, gan visai oriģināli.

kombinezoni-šorti (2) kombinezoni-šorti (3) kombinezoni-šorti

Zīda kombinezoni

Zīda kombinezoni ir vēl viena moderna šīs sezonas tendence.  Zīda kombinezons sievietes augumu padara satriecošu un elegantu. Tas ir TAS , kas sievieti var pārvērst nimfā! Zīda tērps vienmēr ir bijis kaut kas romantisks… To var uzvilkt gan ejot uz restorānu, kafejnīcu, tā arī vasaras vakara pastaigai un pat oficiālos pasākumos, kā svētku tērpu.

zida kombinezoni (2) zida kombinezoni (3) zida kombinezoni zida kombinezons 2011 (2) zida kombinezons

Rakstainu audumu kombinezoni

Starp visām 2011.gada modes tendencēm ir vēl viena interesanta – spilgts, rakstaina auduma kombinezons. Ja tu esi no tām, kas mīl rakstainu un spilgtu apģērbu, tad daudz nedomā – šis kombinezons šovasar domāts ir tev! 2011.gada modes skatēs visbiežāk bija redzami tieši šie kombinezoni.

rakstaini kombinezoni (2) rakstaini kombinezoni (3) rakstaini kombinezoni (4) rakstaini kombinezoni rakstains kombinezons image1xl (2)

Vakara izejamais kombinezons

Ļoti skaists garderobes elements varētu būt vakara, izejamais kombinezons, kas vienmēr tiek šūts no skaista auduma, piemēram zīda, vizuļojoša auduma un pat caurspīdīga. Arī pieguļoši kombinezoni šai sezonā ir modē. Pieguļošs vakara kombinezons vienmēr izdevīgi akcentēs skaistu augumu.

vakara izejamais kombinezons vakara kombinezoni (2) vakara kombinezoni (3)

vakara kombinezoni

Lietišķais kombinezons

Šāds kombinezons ir ideāls pastaigām pa pilsētu, nopietnām tikšanās reizēm un tas var aizstāt arī vasaras kombinezonu. Modes skatēs bija vērojams, ka bieži vien šī modeļa lietišķumu pasvītroja ar sarkanu jostu. Ja kļūst vēsāks, pie lietišķā kombinezona var piemeklēt arī tikpat lietišķu žaketi. Aktuāls ir melns lietišķs kombinezons.

lietišķi kombinezoni (2) lietišķi kombinezoni (3) lietišķi kombinezoni

Sportiska stila kombinezons

Ja tu esi sportiskā dzīves stila un ērta apģērba cienītāja – šis modelis ir tavs! Modes dizaineri šai sezonā piedāvā stilīgu sportisku kombinezonu ar rāvējslēdžiem, šņorītēm, brīvu griezumu, sportiskus kombinezonus ar šortiem, bridžām un arī no džinsu auduma. Un šos modeļus dizaineri iesaka nēsāt ne tikai ar kedām, bet arī ar elegantām vasaras kurpītēm un stilīgu somu.

sportiski kombinezoni (2) sportiski kombinezoni (3) sportiski kombinezoni

Vienkāršs kombinezons

Minimālisma stils joprojām ir modē un šai sezonā arī kombinezoni var būt tādi paši. Vienkārša griezuma kombinezoni noteikti noderēs ikdienai. Lai tos padarītu interesantākus un atdzīvinātu – var izvēlēties spilgtāku audumu. Šāda modeļa priekšrocība – iespēja piemērot daudz un dažādus aksesuārus, elementus, apavus un somas.

vienkarši kombinezoni (2) vienkarši kombinezoni (3) vienkarši kombinezoni vienkarshs kombinezons

Nobeigumā pavēro kā šim jaunajam stilam mēģina pielāgoties „zvaigznes”…

alg_queen_split Angela-Simmons-Tiger-Jumpsuit Cheryl-Cole-Jumpsuit eva pigford marcille-jumpsuit fashion-jumpsuit gwyneth-paltrow-jumpsuit JessicaStroup jumpsuits katemossflares keri-hilson kombinezoni (2) kombinezoni (2) kombinezoni (3) kombinezoni (4) kombinezoni (5)

kombinezoni (6) kombinezoni kombinezoni kombinezons leighton marion-cotillard-jumpsuit

rihannas-jump-suit selma-blair-jumpsuit vanessa-williams-jumpsuit

Nu, ko – ceru, ka esmu tevi iekārdinājusi! Ja tuvākajā laikā neesi ieplānojusi spēcīgu tievēšanas kūri, tad, domāju, nebūs par agru tavam jaunajam vasaras garderobes elementam meklēt gan modeli, gan audumu!

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  • Mūsdienās sieviešu garderobes būtiska sastāvdaļa ir bikses. Ir sievietes, kuras 90% gadījumu, pieejot pie sava skapja katru rītu no tā izņem vai d ...

  • Arvien vairāk sieviešu priekšroku dod tieši īsiem matu griezumiem un tas nav nekāds brīnums. Tas ir ērti, stilīgi un vēl viens liels pluss mums, 4 ...

  • Šodien apskatīsim tos mēteļu modeļus, siluetus, krāsas un audumus, kas ir moderni 2010-2011 sezonā. Ja tev vēl jāizvēlas jaunā pavasara mēteļa mod ...

  • Šodien es izveidoju šī gada modernāko kokteiļkleitu pārskatu. Zinu, ka daudzām no mums tuvojas ballīšu, tusiņu, kokteiļvakaru un citu jauku pa ...

  • Brīnišķīga sieviete, talantīga aktrise un skaista daudzbērnu māte – tās ir tikai dažas īpašības, ar kurām varētu raksturot Angelina Jolie. Kad tie ...

 

Tags: , , ,

Atbildes pavisam: 1

Man ir ko teikt »

 
  • es

    paldies! kombinezonu nēsāju jau pagājušajā sezonā 😉
    lielisks apkopojums!!!

     
     
     
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata