Pupiņu – gaļas zupa

1 glāze baltās pupiņas
500 g cūkas ribiņas
4 kartupeļi
1 burkāns
1 sīpols
sāls
malti melnie pipari

Gatavošana:

Pupiņas vakarā iemērc aukstā ūdenī un atstāj uz nakti, lai piebriest. Nākošā dienā, gaļu sagriež gabaliņos liek katliņā, uzvāra un noputo. Pievieno sāli, pupiņas, uzliek vāku un vāra līdz gatavs.
Kartupeļus, burkānus un sīpolus sagriez gabaliņos. Pievieno zupai, kad pupiņas un gaļa gandrīz gatava. Vāra līdz gatavs, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ļoti vienkārša zupa, kuru, droši vien, var variēt ar dārzeņiem.

Labu apetīti!

Aija

Interesanti raksti :

  • Nepieciešams: 2-3 burkāni 1 liels sīpols kartupeļi dilles Frikadelēm: maltā gaļa, sāls, malti melnie pipari, sīpols, garšvielas. Gat ...

  • Tā ir zupa, kas domāta tiem, kam patīk krēmzupas. Sviestu izkausē dziļā katlā. Tajā sautē sīpolus un ķiplokus. Citā katliņā vāri ziedkopās sada ...

  • Visas sastāvdaļas šai zupā lieku pēc sajūtām un vēlēšanās. Pēc pirmās reizes tu jau sapratīsi vai kāda no komponentiem bija  par maz , par daudz v ...

  • Sastāvdaļas: Puķukāpota galviņa Saulespuķu sēkliņas Olīveļļa Sāls, maltie pipari Šie, manuprāt, ir visātrāk un vienkāršāk pagatavojam ...

  • Sastāvdaļas: Ķīnas kāposts - 1 gab. Diļļu čipši - 1 lielā paka 3-4 vārītas olas Krējums Majonēze Nedaudz augu eļļa Smalkie, maltie melnie p ...

 

Tags: , , ,

Ko citi saka:

Esi pirmais un pasaki kaut ko!
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata