Jaunā 2011.gada galds
Svinīgs, bagāts Jaunā gada galds – tas, laikam, šogad būs jaungada svinību otrais svarīgākais uzmanības vērtais pieturas punkts aiz egles.
Kādam tad ir jābūt Jaunā 2011.gada galdam, lai nākamā gada saimnieki – trusis un kaķis pret mums izturētos labvēlīgi?
Viens no svarīgākajiem ieteikumiem – pareiza sagatavošanās šīm svinībām. Jūsu uzvedībā nedrīkst pavīdēt nekas no uztraukuma un steigas. Gājiens uz veikalu noteikti jāieplāno laicīgi, nevis 31.decembra rītā. Iepriekšējā dienā iegādājies tos ingredientus, kuriem galdā jābūt īpaši svaigiem.
Ģimeniskajam trusim noteikti patiks, ja virtuvē saimniekos vienlaicīgi vairāki cilvēki un uz veikalu arī neej viena.
Ja Jauno gadu tu gatavojies sagaidīt kā viesis, tad noteikti neaizmirsti paņemt līdzi lielu augļu grozu vai citu kādu ēdamu šedevru – tā var būt arī pašizcepta ābolu plātsmaize.
Kā noformēt Jaunā 2011.gada galdu
Noformējot jaunā gada galdu, īpašu uzmanību pievērs zaļumu izmantošanai: pētersīļiem, dillēm, salātu lapām noklātām uz šķīvjiem , kas sagatavoti salātu un karsto ēdienu pasniegšanai.
Ir īstais laiks apgūt karvingu (dekoratīvo augļu griešanas mākslu) vai ne? Starp citu, karvinga darba rīku komplekts ir viens no šobrīd aktuālākajām jaungada dāvanām! Mazs padoms – lai svaigi sagriezti āboli nezaudētu savu krāsu un estētisko izskatu, apstrādā tos ar otiņu, kas saslapināta citronu sulā.
Ievērības cienīgu vietu uz 2011.gada galda iedali svaigiem, oranžiem burkānu saišķīšiem – tā ir jauka, „dzīva” un spilgta galda dekorācija!
Ja tev padomā galda noformēšanai izmantot augļu vāzes, svečturus un elegantas statuetītes, tad tam visam jābūt izgatavotam no metāla. Neaizmirsti par salvetēm ar pūkaino 2011.gada saimnieku attēliem.
Jaungada galda ēdieni
Trusis noteikti nebūs laimīgs, ja uz tava galda šai naktī atradīsies truša vai zaķa gaļas ēdieni… Ja veģetāriešu galds tev liekas pārlieku pieticīgs, dod priekšroku jūras veltēm un zivju ēdieniem, kuri noteikti iepriecinās otru atnākošā gada saimnieku – kaķi.
Salātiem vēlams būt dārzeņu pilniem vai arī vari pagatavot vieglus salātu kokteiļus, kuros ir daudz smalki sagrieztu ābolu un kāpostu. Āboliem būtu jābūt goda vietā. Centies tos izmantot cik vien var vairāk: gan plātsmaizēs, gan salātos , gan desertos, gan kā sulu.
Rūpējoties par bagātīgi klātu galdu, neaizmirsti arī par patīkamiem sīkumiem. Piemēram, tu vari pievienot katram viesim, klāt pie dāvanas, vīstoklītī ietītu šokolādes zaķīti…Šādu gardumu pilni veikali un cauru gadu, bet šoreiz tam būs īpaša nozīme.
Uz tikšanos tepatās,
Aija
Interesanti raksti :
Šodien apskatīsim tos mēteļu modeļus, siluetus, krāsas un audumus, kas ir moderni 2010-2011 sezonā. Ja tev vēl jāizvēlas jaunā pavasara mēteļa mod ...
Dārzā darbu pašlaik tik daudz, ka nevar paspēt visus apdarīt : Mulčē; Veido savu viršu dobi; Ieziemo ūdensaugus; Gatavo smilts ...
Žurnāls Forbes ir publicējis 2010.gada visaugstāk apmaksāto Holivudas aktrišu sarakstu un pārsvaru gūst „labākā vecuma” pārstāves! Sandra Bullo ...
Brīnišķīga sieviete, talantīga aktrise un skaista daudzbērnu māte – tās ir tikai dažas īpašības, ar kurām varētu raksturot Angelina Jolie. Kad tie ...
Arvien vairāk sieviešu priekšroku dod tieši īsiem matu griezumiem un tas nav nekāds brīnums. Tas ir ērti, stilīgi un vēl viens liels pluss mums, 4 ...
Tags: galda klāšana, jaunā 2011.gada galds, jaunā gada klāsana, karvings
Ko citi saka: