Vīrieša domas par to, kā mēs ģērbjamies

virietis-nolukojas-uz-sievietiŠis ir raksts, kuru es atradu interneta ārēs un nolēmu iztulkot. Tēmā „Vīriešu domas par…” es neko nevaru uzrakstīt no sevis, jo domas izsaka vīrietis un ko VIŅI domā par mums, to zina tikai viņi paši…

Vienīgais, ko varu piebilst – absolūti zem katra zemāk uzskaitītā punkta varu parakstīties arī es.

—————-

Esmu vīrietis un tāpēc uzdrīkstēšos uzrakstīt visu vīriešu (veselīgi domājošo) vārdā.

Pirms es rakstīšu kā ir jāģērbjas, pastāstīšu, ko nebūtu jādara un, kas nebūtu jāģērbj:

– Vispirms runa ies par džinsiem ar pazeminātu jostas vietu. Jā, protams, tas ir seksīgi un vilinoši, bet, uzvelkot šādus džinsus, jūs, mīļās dāmas, vizuāli saīsiniet savas kājas un akcentējiet uzmanību uz liekajām miesas ielocēm jostas vietā. Tāpēc šādus džinsus drīkst nēsāt tikai meitenes, kurām ir modeles cienīga figūra, ar perfektiem parametriem. dzinsu-nesasana

Apavi ar asiem purngaliem – tabu. Varbūt jūs domājat, ka tas ir eleganti un stilīgi, bet mums šādi apavi liekas smieklīgi un dīvaini un ne par kādu pievilcību šai gadījumā runāt nevar.

Mini svārku un dziļa dekoltē apvienojums. Jā, katrs atsevišķi šie apģērbi ir pievilcīgi un skaisti, bet, kopā esot, tie jūs padara par līdzīgām vissenākās profesijas pārstāvēm. Tāpēc labi padomājiet pirms saskaņojat šādus apģērbus. Mums var rasties vēlēšanās un nepavisam ne tā, ko jūs pašas gribētu…

– Šāds populārs apģērbs kā legingi mūsos nerada nekādas pozitīvas emocijas, jo tie tik vien kā atgādina lauku diskotēkas, kurās “tusē” profesionālās skolas audzēknes, kas sasmaržojušās ar lētām smaržām un šļūkā iešļūcenēs.

Kleitas ar pazeminātu vai paaugstinātu jostas vietu. Pirmajā gadījumā tāda kleita saīsina jūsu kājas un pagarina rumpi, bet otrajā – rodas doma, ka jūs esat stāvoklī. Manas jaukās! Jostas vietai vienmēr jāatrodas tur, kur tai jābūt!

apavi-ar-asiem-purngaliem– Eksperimenti attiecībā uz stilu ir apsveicami, bet sarafāns vai kleita virs džinsiem – tas gan ir lieki.

Meitene vai sieviete, kas ir ģērbusies kā vīrietis, arī nav īpaši pievilcīga. Naģenes, sportiskas bikses, futbola krekliņi – to visu, lūdzu, atstājiet mums.

Augstas platformenes un smieklīgi augsti papēži, visdrīzāk mūsos radīs asociāciju ar zirga kāju.

Pīrsings (arī imidža daļa) pieļaujams tikai ausu ļipiņās, retāk mēlē vai degunā – tad tam jāizskatās ļoti izsmalcināti un ne vulgāri.

– Nu un pirmajā vietā – jūsu paškritika. Nē, runa nav par trūkumiem, tie ir visiem, tikai tos jāprot slēpt. Visvairāk mēs neciešam, kad jūs ģērbjat to, kas jums absolūti nepiestāv.

Jums radīsies jautājums – ko tad ģērbt?dabisks-make-up

Atcerieties! Mums nepatīk pārlieka ekstravagance. Meitenei un sievietei jāizskatās dabiskai un vienmēr jāpaliek sievišķīgai, bet nedomājiet, ka „dabiski” nozīmē bez make-up. Tam IR jābūt, bet akurātam un neuzkrītošam.

Jums ir divas brīnišķīgas detaļas, kuras ir jāakcentē – acis un lūpas, bet nedariet to vienlaicīgi, jo spilgti uzkrāsotas lūpas izskatās vulgāri, bet skaisti uzkrāsotas acis akcentēs Jūsu dvēseles dziļumu un noslēpumainību.

Apģērbam pēc taustes jābūt patīkamam – pat, ja mēs tam nepiedursimies.

Augsti papēži? Tie mums patīk! Jūsu kājiņas tādos apavos izskatās slaidākas un pievilcīgākas, bet nevelciet tos, ja neprotat tajos pareizi pārvietoties. Apmēram 80% sieviešu staigā sakumpušas un tas ir ļoti nepievilcīgi.

Ja esat skaistas figūras īpašnieces, tad standarta zīmuļsvārki būs ideāla izvēle, bet izvēlieties tādus svārkus, kuri apskauj, nevis apžņaudz gurnus.

sievietePogājami krekli un blūzes ir lieliskas, pat ja visas pogas ir aizpogātas.

Bet pats galvenais ir eleganta apakšveļa, pat, ja netaisāties savu ķermeni kādam demonstrēt. Skaista veļa jūs padara par sevi pārliecinātākas. Mēs mīlam sievietes, kuras zina, ka ir seksuālas, bet to nedemonstrē.

Nebaidieties eksperimentēt, bet dariet to ar mēru.

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  • Tām, kas mīl mini svārkus (tas gan nevar attiekties uz sievietēm vecumā pēc 40) būs jāpagaida līdz nākamajai sezonai. Mode ir kļuvusi „pieaugušāka ...

  • Dārzā darbu pašlaik tik daudz, ka nevar paspēt visus apdarīt : Mulčē; Veido savu viršu dobi; Ieziemo ūdensaugus; Gatavo smilts ...

  • Šodiena ir tā diena, kas pieder mums, kad vēlos no sirds sveikt mūs visas kopā un katru atsevišķi! Gan māmiņas, gan vecmāmiņas, gan tās, kurām ...

  • Šoreiz  bez vārdiem un liekvārdības.   Neatkarīgi no tā vai tu esi māte vai meita,  vai tev šobrīd  25, 40 vai 65, ziema aiz l ...

  • Mums katrai šodien diena jau saplānota – vieniem baznīca, viesu galds, citiem viesošanās pie draugiem…TV…. Atrodiet brīdi šovakar vai rīt, izslēd ...

 

Tags: , ,

Ko citi saka:

Esi pirmais un pasaki kaut ko!
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata