2012.gada pavasara-vasaras mode apaļīgām sievietēm

mode-apaligam-sievietem (4)Arvien biežāk izceļas skandāli, kuros sakarā ar anoreksijas propagandu tiek apsūdzētas modeles, aģenti un dizaineri. Plus size izmēra īpašnieces kļūst par glancēto žurnālu regulārām varonēm. Modes žurnāls V publicēja fotosesiju ar apaļīgo modeļu Candice Huffine, Marquita Pring, Michelle Olson, Tara Lynn un Kasia P dalību.

Nesen žurnāls Elle France uz sava vāka izvietoja Tara Lynn foto un sava žurnāla numura vairākas lapaspuses veltīja šai modelei. Pie tam, Tāra demonstrēja gan modeļus pilnīgām sievietēm, gan savu krāšņo augumu.

Modes industrijā gatavojas apvērsums: full size meitenes drosmīgi iekaro modes olimpu un uz podiumiem nomaina kārnās manekenes.

Šodienas publikācija veltīta 2012.gada pavasara trendiem pilnīga auguma sievietēm.

Kleitas

2012.gada pavasara mode pilnīga auguma sievietēm ņem vērā visas figūras īpatnības, tāpēc dizaineru kolekcijās ir daudz puspieguļošu siluetu, pagarinātu piedurkņu, un dziļu v-kakla izgriezumu. PLUS Model Magazine virtuālā žurnāla lappusēs tiek piedāvāta jauna Rachel Pally dizainera kolekcija pavasaris-2012.

Lai radītu stilīgu izskatu, uz visiem laikiem atsakies no kļūdainā stereotipa, ka melnais padara slaidāku. Tieši otrādi – uz jebkura gaiša fona pilnīga auguma sieviete tumšā tērpā optiski apjomos palielinās. Tāpēc drīzāk izmet no sava skapja visu melno laukā un šo pavasari sagaidi izmantojot cik vien var vairāk krāsu.

Rachel-Pally-kolekcija (2)Rachel-Pally-kolekcija (3)Rachel-Pally-kolekcija (4)Rachel-Pally-kolekcija (5)Rachel-Pally-kolekcija (6)Rachel-Pally-kolekcija (7)Rachel-Pally-kolekcija (8)Rachel-Pally-kolekcija (9)Rachel-Pally-kolekcija (10)Rachel-Pally-kolekcija (11)Rachel-Pally-kolekcija (12)Rachel-Pally-kolekcija (13)Rachel-Pally-kolekcija (14)Rachel-Pally-kolekcija (15)Rachel-Pally-kolekcija (16)Rachel-Pally-kolekcija (17)Rachel-Pally-kolekcija (18)Rachel-Pally-kolekcija

Ofisam noteikti derēs blīva auduma kleita-futrālis. Tā spēs nomaskēt visas auguma nepilnības un izdevīgi izcels priekšrocības.

mode-apaligam-sievietem (2)mode-apaligam-sievietem (3)mode-apaligam-sievietem (4)mode-apaligam-sievietem (5)mode-apaligam-sievietem (6)mode-apaligam-sievietem (7)mode-apaligam-sievietem (8)mode-apaligam-sievietem (9)mode-apaligam-sievietem (10)mode-apaligam-sievietem (11)mode-apaligam-sievietem (12)mode-apaligam-sievietem (13)mode-apaligam-sievietem (14)mode-apaligam-sievietem (15)mode-apaligam-sievietem (16)mode-apaligam-sievietem (17)mode-apaligam-sievietemmode-apaligam-sievietem

Jaunajā sezonā pievērs uzmanību krāsainiem figūrveidīgiem printiem. Rachel Pally savā kolekcijā piedāvā riņķus un ķēdes. Tikpat efektīvi izskatās arī hippi čigānu motīvi. Izvairies no agresīviem dzīvnieku pasaules printiem (leopards, krokodīls, čūska).

Nebaidies būt spilgta

Rachel Pally apaļīga auguma sievietēm piedāvā nebūt kautrīgām un neslēpties aiz bezformīgiem, pelēkiem maisiem. Vienlaikus ar klasiskajiem kleitu modeļiem, dizaineri piedāvā arī spilgtus sarafānus mandarīnu, citronu un aveņu krāsā. Amerikāņu brends Monif C pilnīgajām sievietēm šim pavasarim piedāvā neticami spilgtu pavasara kolekciju. To prezentē populāra plus size auguma modele Nikki Gomez.

Krāsu varā šopavasar atrodas arī dizainere Marina Rinaldi. Pēc viņas domām, pavasara mode 2012 pilnīga auguma sievietēm ir kā Andy Warhol un Maleviča gleznu kombinācija.

Marina-Rinaldi-kolekcija (2)Marina-Rinaldi-kolekcija (3)Marina-Rinaldi-kolekcija (4)Marina-Rinaldi-kolekcija (5)Marina-Rinaldi-kolekcija (6)Marina-Rinaldi-kolekcija (7)Marina-Rinaldi-kolekcija (8)Marina-Rinaldi-kolekcija

Kolekcijā redzami spilgti vienkrāsaini izstrādājumi, krāsaini printi, ar kuriem ļoti organiski sadzīvo dziļi melna toņa tērpi. Lai figūru optiski pagarinātu, savā kolekcijā Marina Rinaldi izmantoja diagonālas svītras.

Marinas Rinaldi modes kolekcija 2012.gada pavasarim

Legingi

Jā, jā – legingi! Tieši legingi un skinny džinsi kļūs par pašu pieprasītāko pavasara-2012 kolekciju modeli. Un kas ir teicis, ka legingi ir apģērbs, kas domāts tievajām? Tieši otrādi – dizaineri saka, ka legingi domāti, lai pasvītrotu sievišķīgas formas un apaļumus, nevis kaulus. Saskaņojot ar vieglu tuniku vai garu blūzi, tas būs iemīļotākais un komfortablākais brīvā laika pavadīšanas vai pastaigu komplekts.

mode-apalam-sievietemmode-apalam-sievietem (2)mode-apalam-sievietem (3)mode-apalam-sievietem (4)mode-apalam-sievietem (5)mode-apalam-sievietem (6)mode-apalam-sievietem (7)mode-apalam-sievietem (8)mode-apalam-sievietem (9)mode-apalam-sievietem (10)mode-apalam-sievietem (11)mode-apalam-sievietem (12)

Krāsas, kā jau tam ir jābūt pavasara kolekcijās, būs pašas spilgtākās un negaidītākās: fuksijas, gaišas debess, dzeltena un salātu. Interesantus legingu modeļus šopavasar varēja redzēt H&M un Lane Bryant kolekcijās.

Bikses

mode-apaligam-sievietemPateicoties 2012.gada pavasara modei pilnīga auguma sievietēm, uz podiumiem un žurnālu vākiem parādījās vēl viens aktuāls trends – platas bikses. Brīva griezuma bikses ar platu jostu un paaugstinātu vai standarta jostas vietu ir redzamas praktiski visās šī pavasara modes kolekcijās.

Ofisa variants: ASOS CURVE kolekcijas platas bikses un viegla gaiša Zara blūze. Izejamās dienas komplekts: platas bikses un spilgts Rachel Rally tops.

Topā topi

Par aktuālākajiem 2012.gada pavasara topu un blūžu modeļiem kļūs brīva griezuma izstrādājumi. Par pavasara trendu Plus Model Magazine mājaslapa izvēlējās gaišas salātu krāsas šifona tuniku ar baltām palmu lapām. Topam ir dziļš V-veida kakla izgriezums un tas ir izšūts ar pērlītēm.

torridimage1xl (3)59118_Print_158482_blue_1

ASOS CURVE kolekcijā ir daudz dažādu modeļu, kas domāti pilnīga auguma sievietēm. Gan ar konservatīvi nopogātu augšdaļu, gan dziļu dekoltē, gan laiviņveida kakla izgriezumu, kas atkailina plecus, ar vienkrāsainiem audumiem vai spilgti figurāliem vai krāsainiem printiem – mode pilnīga auguma sievietēm unikāla tēla radīšanai šogad piedāvā daudz un dažādus variantus. Atceries vienu, pašu galveno satriecoša tēla radīšanas noteikumu – nekādus kompleksus! Zini savus mīnusus, bet zini arī plusus!

mode-apalam-sievietem (2)mode-apalam-sievietem (3)mode-apalam-sievietem (4)mode-apalam-sievietemnelly-correct_1Rachel-Pally

P.s. Pavērojot šos augstāk redzamos modeļus, es nojaušu, ka visa mūsu apaļīgo sieviešu problēma slēpjas „galvā”. Tiklīdz sieviete kļūst apaļīga vai dūšīga, viņa pilnīgi nobloķē gan savā galvā, gan darbībās jebkādu domu virzienā uz to, lai joprojām varētu izskatīties moderna un stilīga. Viņas prātu pārņem šausmas un bezspēcība, drudžaina vēlme darīt jebko, lai tikai no TĀ tiktu vaļā, meklē diētas, metodes… un tieši šai momentā sieviete kļūst zaudētāja. Jo viņa aizmirst par to, ka joprojām ir sieviete – skaista, šarmanta, kurai vajag turpināt darīt visu to pašu,ko dara “kārnās” – milēt sevi, kopt sevi, veidot garderobi, apmeklēt manikīri, pedikīri utt. Nepārproti mani, es nesaku, ka jāsamierinās ar liekajiem kg, nē. Bet tiem NAV jāpārvalda visa tava apziņa un zemapziņa.

Palūkojies uz šīm modelēm – ko tu ievēro vispirms šajās fotogrāfijās? Es nezinu kā tu, bet es pirmkārt redzu un sajūtu pārliecību, sakoptību, eleganci, gaumi un stilu. Un apaļīgums šai nosauktajā komplektācijā ja ne pazūd, tad tikai sajūsmina!

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  • Rudens apavu mode vienmēr ir konservatīvāka, nekā pavasara vai vasaras apavu kolekcijas, kas allaž ir raibas, krāsainas un dažnedažādiem fasonie ...

  • Jebkurai sievietei, kas gaida bērniņu, gribas izskatīties tikpat pievilcīgi, kā līdz grūtniecībai. Un kaut arī nākamajām māmiņām ir jāatsakās no ...

  • Tām, kas mīl mini svārkus (tas gan nevar attiekties uz sievietēm vecumā pēc 40) būs jāpagaida līdz nākamajai sezonai. Mode ir kļuvusi „pieaugušāka ...

  • Tiklīdz saulaino dienu kļūst vairāk, mēs zinām, ka tuvojas laiks domāt par pavasarīgi-gaišu un vieglu garderobi. Parasti mēs cenšamies piemeklēt d ...

  • Pūpolsvētdienas tuvošanās ir laiks, kad jāpadomā par to, kā rotāsim māju un dzīvokli uz Lieldienām. Tas nav obligāti, bet , ja tev patīk mainīt in ...

 

Tags: , ,

Ko citi saka:

Esi pirmais un pasaki kaut ko!
  • Pievieno savu atbildi
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata