„Dzīvais ievārījums” imunitātes stiprināšanai

dzivais_ievarijums_imunitatei

Šis „dzīvais ievārījums”, kurš nav pat jāvāra, ir ļoti vērtīgs un tiek gatavots no imunitāti spēcinošiem ingredientiem. Tas ir ātri, vienkārši, ļoti vērtīgi un garšīgi.

Sastāvdaļas:

Citrons – 1 gab.

Laims – 1 gab.

Ķirbis – 300 gr

Ingvera sakne – 1 – 0.5 gab. (atkarībā no lieluma)

Medus – 200 gr

Sastāvdaļu proporcijas var tikt mainītas. Atkarībā no garšas var mainīt ingvera un medus daudzumu, ja ir vēlēšanās, var pievienot cukuru.

Par cik svarīgākais šī „ievārījuma” uzdevums ir imunitātes paaugstināšana, ingvera daudzumu centies samazināt pēc iespējas mazāk.

Pagatavošana: ķirbi un ingveru notīri un sagriez gabaliņos. Laimu un citronu sagriez gabaliņos (ar visu miziņu), atbrīvo no sēkliņām. Ja laima nav, var ņemt divus citronus. Visu liec blenderī, pievieno medu un blenderē tik ilgi, kamēr masa kļūs viendabīga. Ja baidies, ka medus un ingvera var būt par daudz vai par maz, procesa laikā tos vari pievienot pakāpeniski un garšojot.

Vēl vienu gardu “rudens” recepti imunitātes stiprināšanai atradīsi šeit >>>>.

Uz tikšanos tepatās,

Aija

Interesanti raksti :

  • Ingvers ir labs palīgs cīņā ar saaukstēšanās simptomiem. Ingvera tēja nu jau ir pazīstama gandrīz katrā mājā – citā tā ir iecienīta vairāk, citā m ...

  • Silta, sildoša, attīroša un ātri pagatavojama. Tāda ir burkānu-ingvera zupa mūsu ģimenes virtuvē! Īpaši tādās reizēs, kad gribas ievērot kādu ...

  •   Dāvanu saņemšanas un dāvināšanas prieks. Kā svētkos iepriecināt dārznieku, puķumīli vai vienkārši zaļi un ekoloģiski domājošos? Par to arī ...

  •   Šī multfilma ir balstīta uz seno stāstu par badu un par viens otra atbalstu. Tā māca mūs, ka tad, kad mēs cīnāmies, lai pabarotu tikai s ...

  • Šī receptē būs tām no mums, kurām garšo greipfrūti un, kuras vēlas būt slaidas, jaunas, skaistas un veselas. Mums būs nepieciešams: 1 noga ...

 

Tags: , , , ,

Atbildes pavisam: 5

Man ir ko teikt »

 
  • kitija

    ir ok, vāŗam tik aukšā! PATI esmu baudijusi jau agrāk!!!

     
     
     
  • Vinita

    Cik ilgi glabājas?

     
     
     
    • “Dzīvos ievārījumus” jātur ledusskapī un jālieto :). Man nekad nav bijis tā, ka tas sabojātos. Nav paspējis :). Tāpēc, varbūt, negatavojiet uzreiz daudz. Bet par cik klāt ir medus, tad īpaši uztraukties nav par ko.

       
  • Silvija

    Paldies par recepti!

    Gribu zināt kādās devās jālieto “dzīvo ievārījumu” un kad?

     
     
     
    • Dabīgas lietas var lietot jebkad. Labāk jau laicīgi, kamēr vēl neesam slimi. Un, protams, arī kad jau tādi sajūtamies. Kas attiecas uz devām – 1 kārtīga, pilna ēdamkarote arī būs labi. Bet šo var lietot ari vairāk un biežāk :).

       
  • Leave a Reply to Aija
     
    Your gravatar
    Es
     
     
     

     
     
 
Saņem bezmaksas e-grāmatu "5 Stila Kļūdas" un iknedēļas jaunumus!

Saņemt e-grāmatu >>>>

Bezmaksas e-gramata